Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode

Såfremt du har sat MFA op på din Microsoft 365 konto (se guiden til iPhone - se guiden til Android), har du mulighed for selv at nulstille dit kodeord til din arbejdsmail, og derfor behøver du længere at ikke kontakte OneOffice for dette.

1)  Gå ind på hjemmesiden https://passwordreset.microsoftonline.com

2)  Indtast din emailadresse og angiv tegnene på billedet i tekstfeltet . Klik ”Næste”

Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode foto 1

3)  Vælg ”Godkend en meddelelse i min Authenticator-app” og klik ”Send meddelelse”

Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode foto 2

4)  Åbn Authenticator appen, indtast din PIN-kode eller brug fingeraftryk/ansigtsgenkendelse, og godkend logon

Android og iPhone

Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode foto 3

5)  Udover Authenticator appen, vil Microsoft også have bekræftet din identitet vha. en kode sendt på sms. Indtast dit mobilnummer og tryk ”Tekst”

Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode foto 4

6) Tjek din sms-indbakke for en SMS fra Microsoft med en 6-cifret kode. Indtast koden og klik ”Næste”

Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode foto 6

7)  Lav en ny stærk adgangskode (mindst 8 tegn, som skal bestå af store og små bogstaver, tal og symboler). Klik ”Udfør” – du kan nu logge på din Microsoft 365 konto med det nye kodeord.

Vejledning i skift og nulstilling af adgangskode foto 7

Husk at du skal indtaste det nye kodeord på alle de enheder hvor du har adgang til din Microsoft 365 konto, såsom mobilen, tabletten, iPad’en og andre enheder.