Hvornår skal du have yderligere sikkerhedslicenser på Microsoft 365?

Del indlæg

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest

I dette indlæg vil jeg kommer ind på hvilke sikkerhedslicenser du skal have på de forskellige Microsoft 365 pakker – altså dem der ikke allerede er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium. 

Sikkerhed med Microsoft 365 

De fleste af os kender til Microsoft ? og vi forbinder dem med Windows, Office pakker og computere. Men vidste du at Microsoft også er én af de største sikkerhedsudbydere? 

Microsoft er blandt de virksomheder i verden, der investerer flest penge i sikkerhedsudviklingfor at sikre at hardware, software og brugere af deres skytjenester som Microsoft 365, er i gode sikre hænder. 

Med det i mente er det faktisk ret vildt at Microsoft kan operere med de priser på deres sikkerhedsværktøjer i Microsoft 365, for du får sindssygt meget sikkerhed for pengene. 

Hvis du ikke allerede har implementeret sikkerhedsløsninger, bør du overveje at opgradere din virksomhed til mindst Microsoft 365 Business Premium. 

  

Disse sikkerhedsfunktioner får du i Microsoft 365 

Det giver dig mulighed for at sikre dine medarbejdere med følgende sikkerhedsfunktioner: 

 • 2-faktor-godkendelse for at forhindre tyveri af bruger-id og adgangskode (link til indlæg) 
 • Microsoft ATP (Advanced Threat Protection som er udvidet e-mail-beskyttelse mod falske e-mails og ondsindede links (link til indlæg 
 • Funktionalitet, der sikrer både PC, Mac og mobile enheder, så de er sikre at bruge (Link til indlæg) 
 • Windows 10 er Microsofts mest sikre version af Windows nogensinde og er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium licensen 
 • Windows Hello til multi-faktor login. 

  

 

Har alle brugere den bedste sikkerhed? 

Stort set alle virksomheder har forskellige afdelinger og opdeling af medarbejdere. Og derfor er der også forskellig behov og dermed brug af

Anabolisk treenighet är utformad för den avancerade anabola användaren som har avslutat minst en cykel under de senaste 6 månaderna. anastrover öka din styrka, bygga travar med mager muskelmassa och befria din kropp från envis fett.

forskellige typer licenser. Og det er ikke alle der har brug for alle værktøjerne der er i f.eks. Microsoft 365 Business Premium. Der er medarbejdere der kun har behov for at have adgang til onlineversionerne eller kun skal bruge e-mail på deres mobile enhed. Og ikke har behov for Office på en computer. 

Og her er det så at der måske ikke er opmærksomhed på, at brugere af disse lavere Microsoft 365-abonnementer mangler de sikkerhedsværktøjer, der findes på større pakker såsom Microsoft 365 Business Premium. 

For eksempel vil en bruger med Microsoft 365 Basic, der kun bruger e-mail, have et lige så stort behov for beskyttelse mod falske e-mails og farlige links på indgående e-mails, men det har brugeren ikke, fordi det er funktionalitet, der ikke er inkluderet i abonnementet. 

Dette vil gøre at denne bruger bliver det svageste led i kæden og der er potentiale for at denne bruger kan “åbne døren” til virksomhedens data selvom at resten af brugerne har den bedste sikkerhed med deres Microsoft 365 Business Premium. 

 

Sådan sikrer du det svageste led. 

Hvis du har brugere med standard Microsoft- eller Office 365-pakker (f.eks. Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard eller Exchange Online), så kan du nemt tilføje de sikkerhedsfunktioner, som der mangler i disse abonnementer. 

Her kan du tale med din it-partner om at få tilføjet disse tjenester til de almindelige abonnementer som ikke har funktionaliteten. 

Her skal du bemærke, at nogle af tjenesterne skal konfigureres og aktiveres for at de kan fungere. Her kan du igen tage en snak med din it-partner om at få hjælp og vejledning til at konfigurere disse, hvis du ikke allerede har aktiveret dem. 

Oversigt over tilkøbsmuligheder i Microsoft 365. 

Her er de 3 vigtigste sikkerhedsabonnementer, som du kan føje til dine standard Microsoft 365-abonnementer for at få den bedst mulige sikkerhed: 

Microsoft ATP (avanceret trusselsbeskyttelse)

 • Udvidet e-mail-beskyttelse, der beskytter dig mod farlige links og e-mail-svindel. Microsoft ATP scanner og filtrerer alle indgående e-mails for malware samt sikre filer sendt på tværs af Teams og Sharepoint. 
 • Fra 1kr. pr. bruger / md 

Microsoft Azure Active Directory Premium P1 

 • Denne service sikrer identiteten på dine medarbejdere med MFA (2-faktor-godkendelse) på samme måde som du genkender fra nemID med en kode-app på din mobil. Dette gør det vanskeligt for hackere at logge ind, selvom de kender deres brugernavn og adgangskode. 
 • Fra 38 kr. pr. Bruger / md 

Backup af Microsoft 365

 • Det er en stor forsikring at vide, at dataene for din virksomhed kan hentes, hvis noget går galt. Backup af e-mails, SharePoint, Teams og OneDrive data. Læs mere om backup i mit tidligere indlæg > Backup 
 • Fra 35,50 kr pr. bruger / md 

 

Resumé 

Vil du vide mere om, hvordan du bruger Microsoft 365 Business Premium, eller hvordan du kommer i gang med bedre sikkerhed i Microsoft 365, så kontakt mig på mck@oo.dk eller 70211813. Og som altid kan du også benytte chat’en eller kontakt formularen her på siden ?  

 

Dette indlæg er skrevet af Martin Kumini som du altid kan kontakte på mck@oo.dk eller 70211813 hvis du har spørgsmål til indlægget.

Martin Kumini

SENESTE INDLÆG

Andre gode indlæg ...

Beskyt dig selv mod phishing

Beskyt dig selv mod phishing Phishing (engelsk, udtales “fishing”) er et angreb, som forsøger at stjæle dine penge eller din identitet ved at få

Hvorfor er der forskel i prisen?

Hvad får omkostningerne til at stige ved en installation af Microsoft 365 Business Premium? Har du nogensinde spekuleret på hvorfor omkostningerne til installationen af

Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager) ?

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge