Tag dit Teams møde til nye højder!!

Del indlæg

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest

Pssst! Kunne du ikke tænke dig at være en kartoffel? Eller hvad med en banan? Eller julemanden?

Vi holder flere og flere online møder i Microsoft Teams og det er selvfølgelig super sjovt med en god baggrund (se mit indlæg her). Men hvad nu hvis du kunne tage dit Teams møde til nye højder når i skal holde julebanko eller nytårsafslutning online?

Det kunne da være sjovt hvis du, som den eneste, kunne “møde op” som en kartoffel? Eller en banan? Eller være opråber til julebanko som julemanden?

Hvis du læser videre her i mit indlæg, så bliver det muligt for dig 😊 Og det er SUPER sjovt at se deltagernes reaktion når julemanden pludselig er med på mødet – eller dig som en kartoffel.

 

Sådan gør du.

Det er ikke muligt at transformere dig direkte i Teams, men der findes et filter som du skal installere på din computer. Filteret hedder Snap Camera og fungere sammen med dit kamera der er koblet til din computer. Når du har installeret Snap Camera, så blive det muligt at vælge det som dit ”kamera” i Teams.

Bare læs med her:

 1. Åben din internet browser og gå ind på siden https://snapcamera.snapchat.com/
 2. Tryk på Download
 3. Sæt kryds i Jeg har læst … (du behøver ikke at skrive din e-mail for at komme videre til download) og tryk Jeg er ikke en robot.
 4. Vælg om det er til Mac eller PC du skal hente programmet til – jeg henter til PC i dette indlæg som eksempel.
 5. Når filen er hentet ned skal du blot starte installationen.
 6. Det er en simpel installation med Next – Next – Next og vælg om du vil have en genvej til programmet på dit skrivebord (det gør jeg) – Next og til sidst Install
 7. Programmet installeres og det tager omkring 30 sekunder alt efter hastigheden på din computer. Super nemt 😊
 8. Tryk Finish og Snap Camera programmet starter.
 9. Snap Camera starter op og starte med at trykke Next og Finish. Og wupti så er du i gang med at se dig selv med filter på 😊

Her tester jeg med et par forskellige filtre for at se hvilket ét jeg skal ”have på” til mit møde nytårsaften hvor jeg skal sige godt nytår med et par venner online, nu da vi ikke kan mødes i virkeligheden pga. corona ☹

Her er så den som jeg vil bruge når jeg skal mødes i Teams med mine venner nytårsaften:

Mr. Potato 😊 😊

 

Du skal lade Snap Camera programmet køre i baggrunden samtidig med at du starter Microsoft Teams, for du kan hele tiden skifte dit filter imens du holder dit Teams møde. Så du kan starte med at være Mr. Potato og slutte af med at være en smølf. Du bestemmer!

Men nu skal du åbne Teams hvor du skal holde dit møde. For vi skal starte med at skifte dit kamera fra det du normalt bruger og over på Snap Camera som viser dit med filter på.

 1. Start med at gå ind i Kalender
 2. Tryk på dit kontobillede oppe i højre hjørne
 3. I menuen tryk på Indstillinger

 1. I menuen for Indstillinger skal du trykke på Enheder og derefter gå ned til Kamera listen. Den står til dit normale kamera.

 1. Tryk på Fold-ud menuen med Kamera og her kan du nu se Snap Camera. I listen skal du nu vælge Snap Camera for at du kan være med i mødet med filter på.

 

 1. Som du kan se så skifter kamera over til filteret med mig som Mr. Potato

 1. Så nu kan du klikke Indstillingerne væk på krydset og så er du klar til det helt store møde som Mr. Potato 😊
 2. Her har jeg åbnet mit Teams møde i kalenderen (1) og her kan du se mødet som du kender det fra andre møder med Titlen på mødet (2), link til dir møde (3) og du kan teste Snap Camera’et ved at trykke på Deltag (4). Det kan du allerede gøre nu selvom mødet først er sat til nytårsaften, hvilket er den god ide for at tjekke dine indstillinger før du skal go-live.

 1. Her kan du se at jeg er Mr. Potato(1) og som du kender det fra andre møder du deltager i kan du tjekke opsætningen af lyden(2) og når du er klar kan du trykke på Deltag nu(3) for at test-starte mødet.

Alt ser ”fint” ud med mig som Mr. Potato og dermed er jeg klar til nytårsaften hvor jeg skal ønske godt nytår med mine venner online.

Og husk hvis du lige vil skifte udseende undervejs, så er det også super nemt ved at du bare klikker over i Snap Camera programmer og finder dit nye filter og udseende. Og når du vælger det, så skifter det automatisk i dit Teams møde også.

Wupti!! Så er jeg en banan 😊

Når du har leget og er klar til det rigtige møde, så tryk på Forlad knappen og du kan nu bare se frem til dit online Teams møde med dine venner eller kollegaer.

Der er lige en sidste ting du skal huske. Det er jo ikke alle møder hvor det passer ind at komme som Mr. Potato eller som en banan 😊 Og derfor skal du huske at slå Snap Camera’et fra igen når du er færdig med dit ”sjove” møde. Det gør du ved at følge punkt 4 og 5 igen bare hvor du vælger dit normale kamera igen. Så forsvinder filteret og du er tilbage i normal tilstand igen.

 

Husk at dele dette indlæg så vi kan få flere med på “den sjove møde-bølge”….

 

Kom godt i gang med Teams! 

Microsoft Teams er jo utrolig populær. Og som du måske allerede har fundet ud af, så er det ikke kun online møder som Teams kan bruges til – men der er meget mere. Så hvor starter du? 

Vil du have hjælp til at komme rigtigt i gang med Microsoft Teams eller begynde at bruge Teams mere i din virksomhed? 

Tag fat i mig, så kan vi planlægge et forløb. 

 

Dette indlæg er skrevet af Martin Kumini som du altid kan kontakte på mck@oo.dk eller 70211813 hvis du har spørgsmål til indlægget.

Martin Kumini

SENESTE INDLÆG

Andre gode indlæg ...

Beskyt dig selv mod phishing

Beskyt dig selv mod phishing Phishing (engelsk, udtales “fishing”) er et angreb, som forsøger at stjæle dine penge eller din identitet ved at få

Hvorfor er der forskel i prisen?

Hvad får omkostningerne til at stige ved en installation af Microsoft 365 Business Premium? Har du nogensinde spekuleret på hvorfor omkostningerne til installationen af

Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager) ?

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge