Sådan får du din egen baggrund i Teams

Del indlæg

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest

Sådan uploades dit eget billede som baggrund i Microsoft Teams 

Det er næppe en nyhed mere, men der er stadig nogen derude som ikke har set at man kan sætte sin egen baggrund på Teams møderne. Det er faktisk nemt og tager kun et par sekunder 🙂 

 

Sidste opdatering gør det lettere at uploade dit eget tapet i Teams 

Det har været kendt i længere tid at du kan vælge imellem flere baggrunde i Teams – baggrunde som Microsoft syntes er flotte og har lagt ud til dig. 

Men i den sidste opdatering til Teams har Microsoft gjort det supernemt at sætte din egen baggrund på når du holder møder. 

  

Sådan gør du 

Du skal starte med at åbne Teams og starte et møde nu. Og når du har startet dit møde (du behøver ikke invitere nogen til mødet) og du så vil sætte din egen baggrund på, skal du klikke på de 3 prikker oppe i toppen af møde billedet 

I menuen vælger du så Anvend baggrundseffekter 

  

Masser af billeder fra Microsoft 

På højre side af dit møde, kan du se de billeder som du får af Microsoft. Det er de standard baggrundsbilleder som Microsoft har oprettet til dig. 

 

  

Sådan gemme du dig eget baggrundsbillede i Microsoft Teams 

Jeg vil nu vise dig hvordan du kan gemme dit eget baggrundsbillede som du så kan sætte som baggrund når du holder møde. 

Før du går videre skal du have dit billede klar som du vil bruge. 

Starte med at klikke på Tilføj ny i baggrundsindstillingerne. 

 

 Find nu det billede, du vil have som baggrund, og afslut ved at klikke på Åbn. 

Nu er du næste i mål med at have din egen baggrund til dine

de aanwezigheid van een bepaald medicijn is essentieel. turinabol Vanwege zijn sterkte is het zeker bedoeld voor gebruik door gebruikers van Avivade-anabole.

møder. 

  

Indsæt dit eget billede som baggrund i Teams-mødet 

Det sidste du skal gøre, er at rulle ned i bunden af billederne. Nederst i listen kan du nu se dit billede som du netop har lagt ind i Teams. 

Klik på dit nye billede og når det er valgt skal du blot trykke på Anvend.  

Du kan så med det samme se hvor sej din nye baggrund er blevet – husk at du ser det hele spejlvendt, da du ser det, som dem du holder møde med, vil se “ind på”. Hmm, giver det mening? ? 

 

Giv dine møder liv med en sej baggrund 

Husk at det kun er din fantasi der sætter grænser for hvad du vælger som baggrund. Men det kan give ellers “kedelige” møde et friskt pust med en sej baggrund.  

Du kan f.eks. være med i dine yndlingsfilm ? 

       

  

Kom godt i gang med Teams! 

Microsoft Teams er jo utrolig populær. Og som du måske allerede har fundet ud af, så er det ikke kun online møder som Teams kan bruges til – men der er meget mere. Så hvor starter du? 

Vil du have hjælp til at komme rigtigt i gang med Microsoft Teams eller begynde at bruge Teams mere i din virksomhed? 

Tag fat i mig, så kan vi planlægge et forløb. 

 

Dette indlæg er skrevet af Martin Kumini som du altid kan kontakte på mck@oo.dk eller 70211813 hvis du har spørgsmål til indlægget.

Martin Kumini

SENESTE INDLÆG

Andre gode indlæg ...

Beskyt dig selv mod phishing

Beskyt dig selv mod phishing Phishing (engelsk, udtales “fishing”) er et angreb, som forsøger at stjæle dine penge eller din identitet ved at få

Hvorfor er der forskel i prisen?

Hvad får omkostningerne til at stige ved en installation af Microsoft 365 Business Premium? Har du nogensinde spekuleret på hvorfor omkostningerne til installationen af

Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager) ?

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge