PC migrering

Hvad du end kommer fra af løsning, skal der altid flyttes data fra din computer eller profil.
pc-migration

Personlige data og indstillinger

Når en bruger skal skifte, eller opdatere sit system, så vil der altid være data og informationer der skal flyttes med. Og for at være sikker på, at alt bliver overført til det nye system, tilbyder vi en hjælpepakke hvor vi sørger for at det hele kommer med.

Det som vi sørger for i denne hjælpe pakke er:

  • Sikkerhedskopier din nuværende profil så den kan flyttes med til den nye løsning
  • Melde computeren ind i Azure AD så du skal åbne din computer med din Office 365 konto
  • Opsæting af simpel multifaktor godkendelse
  • Aktiverer OneDrive sikkerhedskopiering af Skrivebord, Dokumenter og Billeder
  • Installerer Office pakken lokalt og sørger for at Outlook er klar til brug

Så er computeren klar til at din medarbejder kan gå igang med at arbejde med det samme uden at skulle bekymre sig om der mangler noget.

Pris: 500,00 kr. + moms pr. enhed

Ofte stillede spørgsmål om PC migrering

Er det nødvendigt med PC migrering ?

Ja. Vi anbefaler at du “flytter” din computer fra det eksisterende “gamle” setup og over i Office 365 Azure AD. Dette er for at du kan binde din computer op med din Office 365 e-mail og kode og dermed kun vedligeholde konto indstillinger ét sted. Og når du gør denne øvelse, så skifter du bruger konto og dermed er der risiko for at du mister data og programmer hvis det ikke gøres rigtigt.

Hvad skal jeg selv huske før PC migreringen ?

Du skal selv være opmærksom på om du har brugernavne og koder til websites og andre løsninger. F.eks. skal du huske at lave en sikkerhedskopi af dine nemID certifikater hvis du har disse og brugernavne og koder til hjemmesider som ikke kan gemme disse. Og hvis du har bogmærker i din browser skal de eksporteres ud og gemmes. Dog er der mange browsere hvor du kan oprette en bruger (f.eks. Google Chome med en gmail konto) og så kan man synkronisere sine bogmærker og indstillinger den vej.

Hvad med Office pakken og min Outlook signatur ?

Desværre kan man ikke flytte alle dine indstillinger med over i din nye Office pakke. Det gælder også din e-mail signatur i Outlook. Derfor er du nød til at sætte de indstillinger du havde i Office pakken igen og i Outlook skal du lige ind og finde din e-mail signatur i en sendt mail – denne kopierer du og opretter ny e-mail signatur.

Kan man PC migrere alle computere ?

Nej, det kan man ikke. Der er krav til at det skal være Windows 10 som styresystem for at det vil kunne virke. Generelt anbefaler vi at man altid bruger seneste version af Windows for at være på et forsvarligt sikkerhedsniveau.

Virker det med Mac computere ?

Nej, hvis du har en Mac computer, så skal opgaven gribes an på en anden måde. Her anbefaler jeg at du tager fat i os og så finder vi en løsning og en pris til dig på opgaven.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag