Vores pakketilbud på Office 365 omfatter hele Office-pakken, backup, ekstra sikkerhed og support i verdensklasse. Alt sammen uden at du behøver at investere i servere!

kontakt

Virksomhedsmail
50 GB postkasser, 99,9 % oppetid, sikkerhedskopiering, delte kalendere, beskyttelse mod spam og malware og adgang fra enhver enhed.

valuta

Økonomisk garanteret serviceniveauaftale
Få ro i sindet med sikkerheden om, at dine tjenester er tilgængelige med en økonomisk garanteret serviceniveauaftale, der garanterer 99,9 % oppetid.

aftale

Få en aftale med OneOffice med i prisen
Få ro i sindet med sikkerheden om, at hvis uheldet er ude kan du altid ringe til OneOffice for hjælp og vejledning. OneOffice tilbyder Business Premium med OneOffice Support til en fast månedlig pris. Kontakt OneOffice nu og kom i gang med det samme.

cloud

Adgang overalt
Få din mail, tidsplan, dit indhold og de effektive Microsoft Office-funktioner, du skal bruge for at arbejde fra Office 365-skyen, stort set overalt, på tværs af enheder.

sikkerhed

Forenklet it-administration
Gør dine it-bekymringer mindre med en mindre it-infrastruktur.  Dit indhold er beskyttet og ligger sikkert i skyen med fremragende, brugervenlige administrationsmuligheder, så du bevarer kontrollen.

support

Teknisk support med OneOffice
Dansk telefonsupport til installations- og implementeringsproblemer samt onlinesvar, vejledninger og hjælp.

Når du vælger en O365 løsning leveret med OneOffice support, får du adgang til den nyeste version af Office pakken samt værktøjer som SharePoint, Skype og OneDrive. Din mail bliver lagt på Microsofts O365 cloud platform med plads til 50GB mail samt 90GB i arkiv. Samtidigt sikrer vi dine data med vores Sikkerhedspakke som bl.a. indeholder anti-virus, anti-malware, anti-ransomware/crypto locker og fuld backup.

Skiftet over på O365 kommer ikke til at ske automatisk – du skal vælge hvordan, og om du vil have hjælp fra OneOffice til at gøre flytningen af din e-mail til en succes uden at miste data.

OneOffice anbefaler
Til små og mellemstore virksomheder med 1-300 ansatte, anbefaler vi et skift over til Office 365 Business Premium (på måneds basis) med OneOffice support inkluderet.

Nyeste Office version
Denne plan indeholder alle Office programmer i den nyeste version og har samtidig mange funktioner og udvidelser som er nyttige for en virksomhed. Bl.a. kan din postkasse indeholde op til 50GB data med yderligere 90GB til arkivering, der er 1TB (1000 GB) plads i OneDrive til filer o. lign. samt mulighed for at installere Office 365 pakken på 5 forskellige computer enheder (PC, laptop, tablet, iPad). Sikkerhedspakken sikrer din virksomheds data og informationer. Vi installerer programmer der lokalt på din computer sikrer mod virus, malware og crypto locker. Ydermere sikrer vi at der bliver taget en backup af alle data som bliver lagt i et sikkert system over internettet. Så hvis uheldet er ude, er du sikker på at dine data kan genskabes på kort tid.

Ubegrænset support
OneOffice håndterer jeres supportsager med Microsoft ubegrænset indenfor normal arbejdstid. Hvis I ønsker det, så hjælper vi jeres kontaktperson med administration af Office 365 løsningen, inkl. nulstilling af passwords og brugeradministration. Inkluderet i OneOffice supporten er også hjælp til dine daglige udfordringer du måtte have med din computer.

Tilbud

Vi tilbyder en samlet pakke for at flytte dine e-mails, opgradere din PC / Office pakke og vejledning i fremtidige brug af den nye Office 365 kontor pakke. Hvis du vælger at OneOffice skal hjælpe med flytningen, benytter du dig af følgende tilbud:

• Samtale direkte med OneOffice om din nuværende IT situation / installation

• Oprettelse på O365

• Flytning af dine e-mails

• Opgradering / Installation af Office 365 (fremsendt vejledning med mulighed for efterfølgende support fra OneOffice)

• OneOffice foretager installationen af Office 365 på din PC (tager ca. 1 time pr. medarbejder) samt installation af sikkerhedspakken

”Hjælp og vejledning til O365” koster 1.000 kr. (samtale og oprettelse på O365) og derefter koster flytningen af e-mail 250 kr. pr. postkasse.

Ydermere skal der vælges hvilken type af løsning der passer til dig og din virksomhed (O365 abonnement + support).