Office 365 sikkerhedspakke no.1

Vil du være sikker på at din Office 365 har basis sikkerhed?
secure-package

Basis sikkerhed i Office 365

Der findes rigtig mange sikkerhedsindstillinger og tjenester i din Office 365 pakke. Og det kan være komplekst og uoverskueligt at skulle sætte sig ind i hvad man som basis skal have aktiveret og sat til.

Derfor har vi vores sikkerhedspakke no.1, som henvender sig til dig der har brug for at få sat basis sikkerhed på din Office 365.

Denne pakke no.1 er baseret på vores erfaring for hvad der som absolut minimum skal aktiveres og konfigureres for at du skal starte med at føle dig sikker når du arbejder med Office 365 og de IT værktøjer der følger med.

Det som vi sørger for det kommer styr på er følgende:

  • Multifaktorgodkendelse (Læs mere her i mit indlæg)
  • E-mail politikker
  • DKIM på dit domæne
  • SPF på dit domæne
  • Password politikker
  • E-mail opbevarings politikker

Kontakt os for at komme i gang med at arbejde sikkert via kontaktformularen, telefon eller chat’en.

Husk at være opmærksom på at der kan forekomme yderligere anbefaler fra os når vi går i gang med projektet. Vi er hele tiden opmærksom på sikkerheden for vores kunder og hvis vi finder svagheder eller sikkerhedshuller vil vi gøre opmærksom på dette med det samme.

Pris: 5.000,00 kr. + moms

Ofte stillede spørgsmål om sikkerhedspakken

Kan jeg ikke bare passe på og så vente med disse indstillinger?

Jo, det kan du godt. Men ved at aktivere og konfigurere disse indstillinger og funktioner hæver du sikkerheden til det vi mener er et minimum. For lige meget hvor meget du “passer på” så vil du være mere udsat uden disse indstillinger som vil kunne redde dig og din virksomhed for mange “umiddelbare” trusler.

Kan jeg ikke bare aktivere det selv?

Jo, det kan du. Men vi tilbyder denne sikkerhedspakke for at du hurtigt kan få det klaret og være sikker på at du kommer helt i mål med indstillingerne og funktionerne.

Bliver jeg så helt sikker i min hverdag?

Denne sikkerhedpakke er vores anbefaling til en minimum af sikkerhed i din Office 365 pakke. Der er mange andre tiltag som vi kan anbefale og her vil jeg anbefale dig at tage fat i mig og så kan vi tage en snak om dine forventninger til sikkerhed og hvad der er realistisk i din virksomhed.

Skal i have adgang til andet end min Office 365?

Ja, vi skal have adgang til det sted du/I har jeres domæne(r) liggende. DKIM og SPF er noget som påføres jeres domæne(r).

Har vi nedetid når sikkerhedspakken konfigureres?

Nej, der skal ikke påregnes forstyrrelser på systemet når sikkerhedspakken konfigureres. Det hele kan gøre mens alle systemer kører og bruges.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag