Arbejd med digitale værktøjer

Alle digitale teknologier lige ved hånden

Arbejd moderne

Fremtidens teknologier sat sammen på den sikreste måde

Din moderne arbejdsplads

Moderne arbejdsplads‘ er et udtryk, der bruges til at definere virksomheder, der anerkender digitalt samarbejde, teknologi og værktøjer som fremtidens vej frem.

Moderne arbejdsplads er et buzzord i disse dage. Men når alt kommer til alt adskiller det virksomheder, der søger positiv forandring, drevet af fordelene ved vores digitale tidsalder, fra dem der måske kører i det spor de altid har kørt i.

At blive en moderne arbejdsplads er ikke en enkel proces, og det handler ikke kun om at installere et chatværktøj til dit team. Det skal styres fra et dybt ønske og forståelse i virksomhedens kultur og DNA – et ønske om at skabe en positiv, samarbejdende og fleksibel kultur, der er tilpasset den moderne medarbejder og en forståelse af, at digitale teknologier og værktøjer muliggør produktivitet og effektivitet.

Beskyt det, der betyder mest

Beskyt proaktivt dine ansatte, data og kundeoplysninger med sikkerhed, som du kan stole på.

Beskyt mod cybertrusler
Beskyt mod phishingforsøg, ransomware, spam, malware, virusser, skadelige links og andre trusler.

Hold kundedata sikkert
Beskyt følsomme forretningsoplysninger mod cyberkriminelle, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning.

Sikring af dine enheder
Hjælp med at holde dine data sikre, også når de tilgås på medarbejderes personlige enheder.

Gør it-administration enklere
Konfigurer og administrer nemt dine brugere, enheder og data, og få mere tid til at fokusere på at drive din forretning.

Vær mere produktiv, uanset hvor du befinder dig

Opret forbindelse mellem personer og det indhold og de oplysninger, de skal bruge for at lave deres bedste arbejde, på alle enheder.

Leveres med Office-apps
Opdateres med de nyeste versioner af Word, Excel, PowerPoint m.m.

Mail og kalenderføring
Etabler forbindelse til kunder og kolleger med Outlook og Exchange.

Chat, ring op, og hold møde
Hold alle i teamet på opdateret med gruppechat, onlinemøder og opkald i Microsoft Teams.

Skylager
Administrer filer overalt med 1 TB OneDrive-lager.

Undgå at drukne i papirarbejde

Transformer den måde, du administrerer din virksomhed på, og forenkl den måde, arbejdet gøres på med moderne værktøjer, der strømliner forretningsprocesserne.

Administrer kundeaftaler
Giv kunder adgang til forenklet aftaleplanlægning og -administration med Bookings.

Få medarbejder- og kundeindsigt
Opret undersøgelser, afstemninger og spørgeskemaer for at samle data og indsigter med Microsoft Forms.

Skab nemt gentagne opgaver
Automatisér hverdags-forretningsprocesser med Power Automate.

Fungerer med det, du har
Log ind én gang for at få adgang til alle dine værktøjer. Microsoft 365 integreres med hundredvis af tredjepartsapps i skyen.

Microsoft 365 | Business Premium

Microsoft 365 er produktivitetsskyen, der samler de bedste Office-apps med kraftfulde sky-tjenester, enhedsstyring og avanceret sikkerhed for at transformere den måde, du arbejder på.

Denne licens er grundstenen i din Moderne Arbejdsplads – bindeleddet mellem dig, dine enheder og dine arbejdsrutiner. Ydermere er du forbundet med alle dine medarbejdere og dine samarbejdspartnere så du effektivt og sikkert kan holde dig up-to-date internt og eksternt.

Omdrejningspunktet for den Moderne Arbejdsplads er placeret i skyen. Dermed bliver du som bruger, og virksomhed, frigjort fra det traditionelle arbejdsmønster med, at du skal være på kontoret for at arbejde, eller du skal have adgang til denne enhed for at kunne arbejde. Du kommer til at kunne arbejde effektivt hele tiden, uanset hvilken enhed du anvender eller hvor du er. For alle dine enheder kan sikkert anvendes som den Moderne Arbejdsplads.

Læs mere om licensen Microsoft 365 Business Premium her.

Azure tjenester

Din Moderne Arbejdsplads er sammen med din Microsoft 365 licens bundet sammen med Microsofts Azure sky. Azure er en samling af cloudtjenester i vækst, som hjælper med at klare de forretningsmæssige udfordringer. I Azure kan man bygge, administrere og udrulle apps på et massivt og globalt netværk.

Så hvis behovet for at have app og tjenester opstår, er du heller ikke her låst af de traditionelle IT udfordringer med at skulle indkøbe on-prem servere, storage, licenser og forbindelser. Azure kan tilkobles din eksisterende IT platform og dermed integrere nye løsninger med det samme.

Vores anbefaling

Baseret på vores erfaringer, har vi sammensat en samlet løsning som lever op til alt det en Moderne Arbejdsplads skal indeholde. Det være lige fra sikkerhed til håndtering af dine enheder, til al klargøring og opsætning af Office 365 til dine brugere. Ydermere giver vi vejledning og rådgivning, hjælp og support til dig og din virksomhed.

For der kan være mange aspekter og vinkler der skal dækkes ind, og det er her vores erfaring kommer i spil sammen med dig og din virksomhed. Sammen kan vi samarbejde om at drive en IT platform du har tillid til fra bunden af til toppen.

Din moderne arbejdsplads

Microsoft Office 365 ikoner

Ud over adgang til alle Microsoft 365 programmer og tjenester, får du også følgende

  • Klargøring af Enhedshåndtering (computere og mobile enheder)
  • Lagerplads til dokumenter og filer i SharePoint og OneDrive
  • Selvbetjening til nulstilling af kodeord
  • Brugerprofil i OneDrive (flydende brugerprofil)
  • Sikring af dokumenter i Office 365
  • Udvidet trusselbeskyttelse

Moderne arbejdsplads

Vi inkluderer følgende i alle vores abonnementer

Fri etablering

Vi gør dig og dine brugere klar til Microsoft 365

Fri flytning

Vi inkluderer vejledning til migrering, så du sikkert og problemfrit kan overføres til den nye Microsoft 365 løsning

Fri kritisk support

Få ubegrænset support til din Microsoft 365 løsning

99.9% oppetid

Microsoft giver garanteret oppetid, med finansielt støttet SLA. Microsoft 365 betyder altid tilgængeligt når som helst og hvor som helst.

Ingen binding

Du kan når som helst flytte løsningen til en anden leverandør eller vælge en anden IT-partner. Vi har ingen gebyr for opsigelse eller binding.

Over 1500 brugere

Vi har allerede vellykket flyttet over 1500 brugere over på Microsoft 365. Så du kan være sikker på at OneOffice har gjort det før. 

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag