Microsoft Defender for Endpoint

Trusler har ingen chance.

anti-virus-white

Pris: 33,00 kr. om måneden

Én samlet sikkerhedsløsning til slutpunkter

Slutpunktsbeskyttelse, slutpunktsregistrering og -svar, håndtering af sikkerhedsrisici og forsvar mod mobiltrusler.

Agentfri, skybaseret

Ingen yderligere udrulning eller infrastruktur. Ingen problemer med forsinkelser eller kompatibilitet af opdateringer. Altid opdateret.

Uforlignelig optik

Bygget ud fra branchens bedste trusselsoptik og -oplysninger og understøttet af sikkerhedsekspertise i verdensklasse.

Automatiseret sikkerhed

Giv din sikkerhed et løft. Gå fra advarsel til afhjælpning i løbet af få minutter – i stor skala.

Her vises et diagram over funktioner i Microsoft Defender for Endpoint. Microsoft Defender for Endpoint er en holistisk sikkerhedsløsning til slutpunkter leveret i skyen, der inkluderer risikobaseret håndtering af sikkerhedsrisici, reduktion af angrebsoverflade, adfærdsbaseret og sky-drevet avanceret beskyttelse, Slutpunktsregistrering og -svar (EDR), automatisk undersøgelse og afhjælpning, samt administrerede jagttjenester. Disse funktioner understreges med omfattende API’er, der muliggør adgang og integration med vores platform. Microsoft Defender for Endpoint er let at installere, konfigurere og administrere med en samlet oplevelse vedrørende sikkerhedsadministration.

Vær sikker på tværs af platforme

Microsoft Defender for Endpoint leverer nu sikkerhed til platforme, der ikke er Windows, inklusive Mac, Linux-servere, Android og iOS.

Evaluer mulighederne hurtigt

Evaluer vores muligheder fuldt ud med et par enkle klik i Microsoft Defender for Endpoint-evalueringslaboratoriet.

Forenkling af sikkerhedsadministration til slutpunkter

Brug en central portal til konfiguration af slutpunkter, installation og administration med Microsoft Endpoint Manager.

Funktionaliteter

Microsoft Defender for Endpoint er en samlet, skybaseret slutpunktsbeskyttelsesløsning. Funktionerne omfatter risikobaseret håndtering af sikkerhedsrisici, begrænsning af angrebsoverflade, adfærdsbaseret avanceret beskyttelse, detektion og svar til slutpunkter (EDR), automatisk undersøgelse og afhjælpning, administrerede jagttjenester, rige API’er og samlet sikkerhedsstyring.

Opdag sikkerhedsrisici og fejlkonfigurationer i realtid

Kombinér sikkerhed og it med trussels- og sårbarhedsstyring for hurtigt at finde, prioritere og afhjælpe sårbarheder og fejlkonfigurationer.

Få trusselsovervågning og -analyse på ekspertniveau

Styrk dine sikkerhedsoperationscentre med Microsoft-trusselseksperter. Få dybtgående viden, avanceret trusselsovervågning, analyser og support til at identificere kritiske trusler i dit unikke miljø.

Gå hurtigt fra alarmering til afhjælpning med automatisering

Undersøg automatisk advarsler, og afhjælp komplekse trusler i løbet af få minutter. Anvend bedste praksisser og intelligente algoritmer for beslutningstagning for at identificere aktive trusler og afgøre, hvilken handling der skal udføres.

Bloker sofistikerede trusler og malware

Forsvar dig selv mod nye, polymorfe og metamorfe malware- og filfri og filbaserede trusler med avanceret beskyttelse.

Registrer og reager på avancerede angreb med adfærdsovervågning

Identificer angreb og zero-day-udnyttelser ved hjælp af avanceret adfærdsanalyse og maskinlæring.

Fjern risici og reducer din angrebsoverflade

Reducer din angrebsflade for at minimere de områder, hvor din organisation kan være sårbar over for trusler.

Hvad koster det?

For at komme i gang med at benytte Microsoft Defender for Endpoint, er herunder en beskrivelse af de opgaver vi skal igennem 🙂

  • Fase 1: Analyse. Vi skal sammen gennemføre en mini-workshop på 4 timer hvor vi bliver introduceret til jeres IT platform. Pris: 5.000,00 kr. + moms.
  • Fase 2: Implementering. Det tager 3 timer at implementere baseline for Microsoft Defender for Endpoint. Pris: 3.500,00 kr. + moms.
  • Fase 3: Udrulning. Microsoft Defender for Endpoint skal ud til dine medarbejdere. Hvordan dette kan effektueres, afhænger af om i har Intune eller ikke. Dette afklares i Analyse fasen. Alle med Intune er udrulningen inkluderet i Implementeringen.
  • Fase 4: Drift. Når Microsoft Defender for Endpoint er sat i drift, skal det vedligeholdes og monitoreres. Dette er en fast månedlig opgave og vi varetager denne for en fast månedlig pris: Pris: 3.500,00 kr. / md + moms.

Det er vigtigt at være opmærksom på at der kan forekomme variationer i de 4 faser. F.eks. har det meget stor betydning for Microsoft Defender for Endpoint udrulningen om din virksomhed benytter Intune eller ikke (Du kan læse meget mere om vores Intune pakke her). Og analyse fasen vil variere alt efter størrelsen på din virksomhed og kompleksiteten af jeres eksisterende IT platform.

Men det er alt sammen noget som bliver kortlagt og estimeret når vi kommer i gang 🙂

Ofte stillede spørgsmål om Defender for Endpoint

Hvorfor skal jeg købe Microsoft Defender for Endpoint?

Vi vurderer at truslen fra internettet er så høj, at der skal maksimal sikkerhed omkring din computer. Det være sikring mod hackning, crypto-locker, ondsindet kode, mail som indeholder trusler samt sikring af de hjemmesider du anvender, hvis de er inficerede.

Kan alle benytte Microsoft Defender for Endpoint?

Ja, men vi anbefaler at hvis du er en virksomhed der er i Microsoft 365 skyen og er over 10 medarbejdere. Microsoft Defender for Endpoint er et Enterprise produkt.

Kan jeg ikke bare nøjes med den billigste Anti-virus løsning ?

Jo, det kan du. Men du skal være opmærksom på at det KUN er anti-virus du køber og ikke de udvidede funktioner som der er i Microsoft Defender for Endpoint. Anti-virus beskytter mod inficerede filer og data din computer kommer i kontakt med. Vi anbefaler Microsoft Defender for Endpoint som giver en komplet og integreret beskyttelse, detektering, rapportering og udbedring for alle kendte trusler samlet ét sted. Microsoft Defender for Endpoint giver også god beskyttelse mod flere typer Cryptolocker vira.

Virker det til Windows og Mac ?

Ja, Microsoft Defender for Endpoint virker til Windows og Mac systemer.

Kan jeg ikke bare bruge en gratis anti-virus såsom Avast Free ?

Det er ikke noget som vi anbefaler. Grunden til at mange anti-virus produkter kommer i en gratis version er at de “mangler” en masse funktionalitet. F.eks. er der ikke indbygget en firewall, man kan ikke blokere websider og spam/phising e-mails, stoppe webcam spionage og der er ikke central administration af anti-virus klienten.

Hvorfor har I valgt Microsoft Defender for Endpoint?

Vi holder hele tiden øje med hvem der findes på markedet, hvem der vinder frem og med hvilke løsninger de kommer med. Et par af de parametre som er vigtige for os er høj score i Sikring mod udnyttelse af softwaren, registrering og reaktion på fundne trusler samt central administration og vedligeholdelse. Selvfølgelig er der mangle flere parametre vi undersøger og tester, men de er nogle af de centrale vurderings punkter. Her ligger Microsoft Defender for Endpoint løsninger helt i top og derfor har vi valgt den som sikkerhedsløsning.

Hvilke fordele er der ved Microsoft Defender for Endpoint som i kan nævne ?

Vi kan nævne følgende parametre : Nemt at bruge, meget effektiv og løsningen bruger ikke mange ressourcer på din computer.

Hvilke ulemper er der ved Microsoft Defender for Endpoint som i kan nævne ?

Vi kan nævne følgende parametre : Microsoft Defender for Endpoint er en løsning der er “født” i Microsoft 365 skyen og derfor skal man være oprettet og kørende i Microsoft 365 skyen for at få det fulde udbytte af Microsoft Defender for Endpoint. Der findes nogen der ikke benytter Microsoft 365 skyen og de vil i en grad være afskåret fra at benytte Microsoft Defender for Endpoint (Men tag fat i mig for at komme i Microsoft skyen 😉 )

Skal jeg selv i gang med at kunne administrere løsningen ?

Nej, det behøver du ikke bruge din tid på. Vi skal nok gøre hele løsningen klar til dig og dine brugere, og vi skal samtidig nok holde øje med opdateringer og evt. indstillinger der skal rettes til. Du kan også til enhver tid kontakte os hvis der er spørgsmål til funktioner eller indstillinger som du kunne tænke dig – så kan vi sammen tage en dialog herom.

Tager sådanne programmer ikke alt min computer kraft for at virke ?

Nej, Microsoft Defender for Endpoint stresser ikke din computer så den bliver langsom og ubrugelig. Microsoft Defender for Endpoint virker tværtimod let og smidig, samtidig med at være smart, intelligent og har en solid firewall som beskytter dig mod hackere, trojanske programmer og virus angreb.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag