Sikkerhed som en tjeneste

Microsoft Secure Score

anti-virus-white

Styrk din sikkerhedsmæssige stilling

Brug intelligent indsigt og vejledning til at styrke din organisations sikkerhedskontrol med Microsoft Secure Score.

Vurder din nuværende sikkerhedsmæssige situation, og identificer potentielle forbedringer på tværs af alle dine Microsoft 365-arbejdsgange med centraliseret synlighed fra Secure Score.

Synlighed til hele virksomheden

Vurder din organisations sikkerhedskoncept på tværs af hele dens digitale ejendom.

Intelligent vejledning

Identificer, hvor du kan forbedre din sikkerhedsmæssige stilling ved hjælp af trusselprioriteret indsigt og vejledning.

Omfattende kontroller

Gør din sikkerhedsmæssige stilling bedre med et omfattende sæt af kontroller.

Fase 1: Vurder din sikkerhedsmæssige position

Vurder din sikkerhedsmæssige positions tilstand på tværs af identitet, enheder, information, apps og infrastruktur. Benchmark din organisations status over tid, og sammenlign den med andre organisationer.

Fase 2: Identificér områder der kan forbedres, og læg en plan

Vurder hver anbefaling ved hjælp af indlejret vejledning til at bestemme, hvilke angrebsvektorer der er en prioritet, og hvordan de kan afhjælpes. Føj forbedringer til din plan.

Fase 3: Sæt forbedringer i værk

Brug integrerede arbejdsprocesser til at hjælpe dig med at bestemme potentiel brugerpåvirkning og de procedurer, der er nødvendige for at implementere hver anbefaling i dit miljø.

Fase 4: Rapportér forbedringer til organisationen

Brug historiske rapporter til at spore og opretholde fremskridt, identificere regressioner og rapportere til ledergrupper. Vis tydeligt de fremskridt, du gør, for bedre at sikre dit miljø ved hjælp af målbare data.

Hvad koster det?

Microsoft Secure Score er i sig selv ganske gratis 🙂 Og alle der benytter sig af Microsoft 365 skyen har adgang til at se Secure Score. Herunder er en beskrivelse af hvad det koster at komme i gang med Microsoft Secure Score optimering:

  • Fase 1: Vurdering. Vi skal sammen gennemføre en mini-workshop på 4 timer hvor vi får afstemt hvilket niveau din virksomhed skal ligge på rent sikkerhedsmæssigt. Pris: 5.000,00 kr. + moms.
  • Fase 2: Forbedringer. Vi analyserer din Secure Score og kommer med en anbefaling til forbedringer. Ydermere kommer vi med en plan for ændringerne og konsekvenserne ved at gennemføre ændringerne. Prisen for Fase 2 afhænger naturligvis af tilstanden af din Secure Score og hvor mange anbefalinger vi mener der skal foretages, men du kan regne med at de første ændringer (hvis du aldrig har arbejdet med din Secure Score) kommer til at tage 1 dag at udføre. Pris: 8.300,00 kr. + moms.
  • Fase 3: Udrulning. Alt efter hvilke ændringer der foretages i Fase 2, vurderes det om ændringerne har indflydelse på dine medarbejdere. Hvis vi f.eks. aktiverer MFA (Multifaktor Godkendelse) kræver det kontakt med dine medarbejdere – enten fysisk instruktion eller via online vejledning. Så denne fase er svær at sætte pris på, men det vil kunne fastsættes i analysefasen.
  • Fase 4: Rapportering og drift. Som med mange andre løsninger i Microsoft skyen, kræves det at der holdes øje med din Secure Score. Microsoft kommer hele tiden med nye tiltag og løsninger som kan give dig og din virksomhed værdi – men kun hvis du ved det 😉 Her kan du vælge OneOffice til at holde øje med de konstante ændringer og sørge for at give dig besked når der sker ændringer som der skal tages stilling til. Dette er en fast månedlig opgave og vi varetager denne for en fast månedlig pris: Pris: 5.000,00 kr. / md + moms.

Når vi begynder på at højne Microsoft Secure Score’en, er det vigtigt at vide at der er nogle af de sikkerhedstiltag der anbefales, der kan medføre en ændring til dine licenser. Det kommer igen an på hvilket niveau du ønsker at din virksomhed skal ligge på rent sikkerhedsmæssigt.

Ofte stillede spørgsmål om Secure Score

Skal jeg betale for at få en høj Secure Score?

Nej. Du kan selv administrere og implementere de anbefalinger som Microsoft kommer med for at højne din Secure Score.

Skal jeg bruge Secure Score?

Nej, men vi anbefaler at alle benytter sin Secure Score. Det er et super værktøj til at have fingeren på pulsen omkring din virksomheds sikkerhed. Og du kan vælge at vi varetager det for din virksomhed, så du kan bruge din tid på det du er god til 😉

Hvorfor skal jeg bruge Secure Score?

Secure Score giver et unikt indblik i din sikkerheds situation – men også hvad der skal til for at forbedre den. Og du kan med det samme se om der skal foretages ændringer til dine licenser for at højne sikkerheden.

Skal jeg selv i gang med at kunne administrere løsningen ?

Nej, det behøver du ikke bruge din tid på. Vi skal nok holde øje med din Secure Score og de forbedringer som passer til din virksomhed.

Forstyrrer det mine medarbejdere?

Nej, ikke alle ændringer der foretages ved optimeringen af Secure Score’en kræver at dine medarbejdere bliver forstyrret. Men der kan forekomme tiltag som kræver at dine medarbejdere skal foretage ændringer, men de vil blive informeret herom før, under og efter forløbet.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag