Microsoft 365 Business Standard

 • Få skrivebordsversioner af Office-programmerne Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (plus Access og Publisher til pc) i Microsoft 365 Business Standard pakken.
 • Host mail med en 50 GB-postkasse og brugerdefineret maildomæne.
 • Opret et hub til samarbejde med Microsoft Teams.
 • Gem og del filer med 1 TB-skylager i OneDrive pr. bruger.
 • Brug én licens til at dække fuldt installerede Office-programmer på fem mobilenheder, fem tablets og fem pc’er eller Macs pr. bruger.
 • Få hjælp når som helst med døgnåben telefon- og websupport fra os til din Microsoft 365 Business Standard pakke.

Kompatibelt med Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 og de seneste to versioner af macOS. Alle sprog er inkluderet.

Tal med en ekspert
For at tale med en salgsekspert skal du ringe +4570211813. Tilgængelig man-fre 8:00-16:00

Har du behov for udvidet e-mail sikkerhed og Windows 10 business, så læs mere om Microsoft 365 Business Premium her.

78,70 kr.

bruger/måned

Prisen inkluderer ikke moms.

Læs mere

Kompabilitet

Opbyg din virksomhed

Få arbejdet fra hånden, mens du beskytter og øger effektiviteten med Microsoft 365 Business Standard. Samarbejd i realtid med professionel mail, online-lagring og teamwork-værktøjer, der altid er ajour og hjælper med at holde dine data sikre. Har du brug for udvidet sikkerhed og tjenester, så læs om Microsoft 365 Business Premium pakken her.

Apps og tjenester medfølger

Microsoft 365 Business Standard pakken

Krav

 • Processor
  Pc: 1 gigahertz (GHz) eller hurtigere x86-bit eller x64-bit processor med SSE2.
  Mac: Intel-processor
  Android: Android KitKat 4.4 eller en nyere version og en ARM-baseret processor eller Intel x86-processor.
  iOS: N/A
 • Operativsystem
  Pc: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012
  OSX: macOS
  Android: OS-version: KitKat (4.4.X) eller nyere
  iOS: Office til iPad® og iPhone® kræver iOS 10.0 eller nyere. Office til iPad Pro™ kræver iOS 10.0 eller nyere.
 • Hukommelse
  Pc: 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit).
  OSX: 4 GB RAM
  Android: 1 GB
  iOS: N/A
 • Harddiskplads
  Pc: 3 GB ledig diskplads
  OSX: 6 GB HFS+-harddiskformat
  Android: I/R
  iOS: N/A
 • Skærm
  Pc: 1024 x 768 opløsning
  OSX: 1280 x 800 opløsning
  Android: I/R
  iOS: N/A
 • Yderligere krav
  Der kræves en enhed med touchskærm for at bruge multiberøringsfunktioner. Alle funktioner er imidlertid altid tilgængelige vha. tastatur, mus eller andre standardinputenheder eller andre tilgængelige inputenheder. Bemærk, at nye berøringsfunktioner er optimeret til brug i Windows 8 eller nyere.Produktfunktioner og grafik kan variere, afhængigt af den pågældende systemkonfiguration. Nogle funktioner kræver yderligere eller avanceret hardware eller serverforbindelse.Internetfunktioner kræver en internetforbindelse.Microsoft-konto kræves.

Funktioner

Månedlige opdateringer

Få de nyeste funktioner med fuldt installerede og altid opdaterede versioner af Outlook, Word, Excel, PowerPoint til Windows eller Mac, OneNote (læs mere om opdateringer der kan variere), Access og Publisher (kun pc).

Forbindelse og samarbejde

Få øjeblikkelig adgang til alt, hvad dine teams kan have brug for, inklusive chat, indhold, værktøjer og personer med Microsoft Teams.

1 TB sikkert skylager pr. bruger

Rediger og del dokumenter, billeder og meget mere overalt på alle dine enheder med 1 TB OneDrive-lagerplads i skyen. Har du brug for flere funktioner skal du læse om hvad Microsoft 365 Business Premium pakken indeholder.

Udvikling af web- og mobilapp

Opbyg hurtigt brugerdefinerede virksomhedsapps til web og mobil ved hjælp af PowerApps. Vælg mellem skabeloner eller start fra bunden. Der er ikke behov for kodning. Læs mere om udvikling af web- og mobilapps.

Intranet og teamwebsteder

Informer og engager din organisation, og sæt personer i forbindelse med indhold, ekspertise og processer med teamwebsteder via SharePoint. Fortæl din historie med flotte websteder.

Automatisering af arbejdsprocesser

Byg automatiserede arbejdsprocesser mellem apps og tjenester for at få beskeder, synkronisere filer, indsamle data og mere med Power Automate. Der er ikke behov for kodning.

Mail og kalendere

Få mail i virksomhedsklasse via Outlook med en 50 GB-indbakke pr. bruger, og send vedhæftede filer på op til 150 MB. Læs mere om mailløsningerne med Microsoft 365. Husk hvis du har brug for flere muligheder, så se hvad Microsoft 365 Business Premium pakken indeholder.

Fungerer på tværs af flere enheder

Få de fuldt installerede Office-apps på flere pc’er/Macs, tablets og telefoner (herunder Windows, iOS og Android)*.
*Tilgængeligheden af mobilapps varierer alt efter land/område.

Professionel digital historiefortælling

Med Sway kan du nemt oprette spændende, interaktive web-baserede rapporter, præsentationer, nyhedsbreve, kurser og meget mere.

Chat og onlinemøder

Kommuniker ved hjælp af tekst, tale- eller videoopkald med Microsoft Teams. Afhold møder på nettet ved hjælp af en-trins skærmdeling og HD-videokonferencer.

Intelligent søgning og registrering

Oplev indhold og ekspertise på tværs af din virksomhed med intelligent søgning på tværs af alle dine datakilder inklusive SharePoint, Delve og Office-programmer.

Microsoft 365 Business Standard

Altid tilgængelig

Altid tilgængelig

Få ro i sindet med visheden om, at dine tjenester er tilgængelige med en økonomisk understøttet serviceniveauaftale, der garanterer en oppetid på 99,9 %.
Indbygget sikkerhed

Indbygget sikkerhed

Den nyeste sikkerhed i fem lag og proaktiv overvågning hjælper med at beskytte kundedata.

Nem opsætning

Du behøver ikke it-ekspertviden for hurtigt at udrulle og administrere alle dine enheder i hele firmaet. Tilføj og fjern brugere på få minutter.
Vi er her for at hjælpe

Vi er her for at hjælpe

Microsoft Support giver svar over telefonen og i chat, ressourcer til selvhjælp og forbindelse med andre Microsoft 365-kunder for installation og hurtige problemløsninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange brugere understøtter Microsoft 365 Business Standard?

Microsoft 365 Business Standard understøtter op til 300 brugere. Hvis du har mere end 300 brugere, eller du forventer at få det snart, bør du overveje vores muligheder for andre planer. Læs mere om vores andre Microsoft 365 planer.

Hvilke betalingsformer kan jeg benytte?

Du kan betale med alle større kreditkort, og abonnementsbeløbet vises på dit kontoudtog. Du kan vælge at modtage en faktura, og afhængigt af dine valgte tjenester vil du blive faktureret månedligt eller årligt. Du modtager en mail, når din faktura er klar, og hvis du har angivet et indkøbsordrenummer, når du køber dit abonnement, bliver det nummer føjet til fakturaen.

Hvilke betalingsmuligheder er der?

Binding på månedsbasis: Du betaler måned for måned, og du kan opsige dit abonnement når som helst.

Kan jeg opsige mit abonnement når som helst?

Du kan opsige dit abonnement når som helst, og du kan have ret til en delvis refusion. Læs den komplette Microsoft Online-abonnementsaftale.

Hvad sker der med mine data, hvis jeg opsiger mit abonnement?

Dine data tilhører dig. Hvis du beslutter dig for at opsige dit Microsoft 365-abonnement, kan du downloade dine data – f.eks. mails og dokumenter på teamwebsteder – og gemme dem på en anden placering. Du bør gemme dine data, før du opsiger. Efter du har opsagt abonnementet, vil data, som hører til din Microsoft 365-konto, være tilgængelige for din administrator på en konto med begrænset funktionalitet i 90 dage.

Kan jeg skifte til andre Microsoft 365-planer?

Ja, du kan overføre din konto til et andet abonnement.

I de fleste tilfælde kan du benytte guiden Skift abonnement i Administration til at opgradere dit abonnement. Hvis abonnementet har mere end 300 brugere, eller hvis du har benyttet et forudbetalt kort til at købe abonnementet, er guiden Skift abonnement ikke tilgængelig. Abonnementer, der ikke kan bruge guiden Skift abonnement, kan opgraderes manuelt. Få mere af vide om skift mellem Microsoft 365-abonnementer.

BEMÆRK! Når du ændrer din konto, bliver dit domænenavn overført til den nye konto, uanset om du har medbragt dit eget domænenavn til Microsoft 365-kontoen, eller du valgte et domænenavn i Microsoft 365.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er produktivitetsskyen, der er designet til at hjælpe hver enkelt af os med at opnå det, der betyder noget i vores arbejde og liv, med de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

Hvad skete der med Microsoft 365-planer til virksomheder?

Office 365-planer til virksomheder er nu Microsoft 365-planer til virksomheder. Nyt navn, samme gode værdi, samme pris.

 • Office 365 Business Essentials er nu Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium er nu Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business er nu Microsoft 365 Business Premium
 • Office 365 Business er nu Microsoft 365 Apps for business

Ja, kunder kan skifte deres planer fra en kvalificeret plan til Microsoft 365 Business Premium. Afhængigt af kundens nuværende plan kan der være et fald eller stigning i den månedlige pris.

Hvorfor ændrede I navn fra Office 365 til Microsoft 365?

Vi ændrede navn for bedre at reflektere udvalget af funktioner og fordele ved abonnementet. Microsoft 365 inkluderer alt, det du kender fra Office 365, herunder de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

Nu hvor navne på planer til virksomheder er ændret, er prisen eller produktet også ændret?

Nej, der er ingen ændringer i pris eller produkter til små og mellemstore virksomheder. Samme planer er tilgængelige, bare med opdaterede navne.

Se flere ofte stillede spørgsmål, søg i omfattende Office Support-artikler.

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag