Tilmeld din iPhone/iPad til firmaets it-politikker og administration

Denne guide viser dig hvordan du tilmelder din Apple-enhed (iPhone/iPad) til firmaets it-politikker og administration.

1. Åbn App Store, og søg efter ”Firmaportal”- klik på ”Intune-firmaportal” og hent appen. Åbn app’en og start med at logge ind med din Office365 konto (arbejdsmail og kodeord).

2. Følg installationsvejledningen – start med at trykke på ”Begynd” i bunden af skærmen:

3. Nu kan du gennemse vilkårene for tilmeldingen af dit Apple-produkt (hvad OneOffice kan se og gøre, og hvad OneOffice ikke kan se og gøre) og tryk ”Fortsæt

4.Tryk ”Fortsæt”.

5. Tryk ”Tillad” for at lægge administrationsprofilen ind på din enhed – Den skal godkendes senere:

 

6. Tryk ”Luk” og derefter ”Fortsæt nu”:

7. Tryk ”Fortsæt”.

8. Minimér herefter Firmaportalen ved at klikke på hjem-tasten så du er ude på skrivebordet. Tryk på ”Indstillinger”, tryk derefter på ”Generelt” og til sidst på ”Adm. af profiler og enhed”.

9. Tryk på ”Management Profile” og vælg ”Installer”. Skriv din PIN-kode, og tryk ”Installer” og igen ”Installer” til certifikatet:

Hvis du allerede har nogle af de samme apps installeret som firmaet bruger, kan du blive bedt om at godkende, at firmaet overtager administrationen af disse apps.
Tryk blot ”Administrer” hvis du bliver spurgt.

10. Gå ud af ”Indstillinger” og tilbage til Firmaportalen: (Tryk eventuelt ”Ja, jeg har installeret profilen” hvis den ikke selv har registreret det) Tryk på ”Gennemført”.

Din Apple-enhed er nu tilmeldt, og klar til brug. I Firmaportalen finder du en liste over apps som firmaet har godkendt til brug i organisationen.