Martin Kumini

Stifter

Martin har arbejdet i IT branchen siden 1997 indenfor drift, design og implementering af IT løsninger i alle størrelser.

I 2004 valgte Martin at blive selvstændig og startede Infrasys (som i dag er OneOffice) der dengang var en af de første hosting leverandører i Danmark.

I dag har Martin ansvaret for salg, administration og support.

Jørgen Andreasen

Stifter

Jørgen har arbejdet i IT branchen siden 1995 som selvstændig konsulent indenfor programmering, design og implementering.

Sammen med Martin valgte Jørgen i 2004 at starte OneOffice (som dengang hed Infrasys) med henblik på at være først og bedst indenfor hosting og support.

I dag har Jørgen ansvaret for udvikling, design og implementering.

SUPPORT OG UDVIKLING
Thomas Larsen

Thomas S. Larsen

Senior System Architect

Thomas har været hos OneOffice siden 2016.

Thomas har beskæftiget sig med design og drift af komplekse IT systemer i mange år og er til daglig ansvarlig for OneOffice’ back-end infrastruktur.

John Olesen

John Olesen

Senior Technical Support Engineer

John har været hos OneOffice siden 2017.

John har arbejdet som 1st level supporter igennem mange år og er til daglig med til at hjælpe vores brugere ved at svare på deres spørgsmål omkring IT. Ydermere er John også on-site teknikker som klarer opsætning og levering af IT udstyr.

Jakob Petri Megyessi

Jakob Petri Megyessi

Junior Technical Support Engineer

Jakob har været ved OneOffice siden 2018.

Jakob har arbejdet med hjælp og support til brugere indenfor IT og tele i mange år og er med til at hjælpe brugerne med svar på IT relaterede spørgsmål.