Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager) ?

Del indlæg

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge til at arbejde på de enheder og apps, de ønsker at bruge, mens data holdes beskyttet. 

 

Derfor anbefaler vi Intune til dig og din virksomhed

Understøtter det mangfoldige økosystem af mobile enheder
Administrer iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheder på sikker vis med én enkel løsning til administration af slutpunkter. Strømlin og automatiser udrulning, klargøring, administration af politikker, applevering og opdateringer. 

Få it-effektivitet i skyen
En yderst skalerbar og globalt distribueret arkitektur til skytjeneste sikrer, at du altid er opdateret. Udnyt den intelligente sky til at få effektiv indsigt og til at udstikke grundlinjer for dine sikkerhedspolitikker og konfigurationsindstillinger. 

Beskyt data med enhedstilmelding
Hjælp med at beskytte data, når du ikke administrerer enheder, der bruges af medarbejdere eller partnere til at få adgang til arbejdsfiler. Intune-appbeskyttelsespolitikker giver kontrol over Office 365-data på mobilenheder. 

 

Sådan hjælper Intune din virksomhed 

Få en integreret platform til administration af slutpunkter 

Få de mest sikre skrivebords- og mobiloplevelser 

Få den bedte og mest produktive brugeroplevelse 

 

Funktioner i Microsoft Intune 

Moderniser administrationen af Windows 10 uden at gå på kompromis med kontrollen
Få den mest integrerede og komplette enhedshåndtering, styring af applivscyklus og funktioner til brugerklargøring for Windows 10. Sænk de samlede ejeromkostninger, og få intelligent skybaseret administration med integration af fælles administration mellem Microsoft Endpoint Configuration Manager og Intune. Skift til et moderne skrivebord i dit eget tempo, mens du opretholder det niveau af styring, du har brug for.

Teknologier: Co-management, Windows Autopilot, Desktop Analytics, Endpoint Configuration Management.

Administrer dit mangfoldige økosystem af mobile enheder fra skyen
Beskyt dine data, mens du opretholder produktiviteten for dine medarbejdere på de enheder og apps, de ønsker at bruge. Administration af mobilenheder og administration af mobilapps giver en integreret databeskyttelse og funktioner til overholdelse af angivne standarder, der giver dig mulighed for at præcisere, hvilke data de forskellige brugere har adgang til, samt hvad de kan foretage med de pågældende data i Office-apps og andre mobilapps.

Understøttede

evnen til å lære av GABA 5-reseptorer, noe som kan øke humør og generell velvære. trenbolone Hard Rock Supplements designet dette tilskuddet som neste nivå av Androvar. På grunn av effektiviteten er den bare ment for avanserte anabole brukere. Tilbakemeldingen på Anabolic Trinity var veldig sterk, og til og med dens effektivitet ville ha få bivirkninger.

platforme: Windows, macOS, iOS og Android

Beskyt ved hoveddøren med betinget adgang
Definer omfattende politikker, der kun giver de rette personer under de rette betingelser tilladelse til at tilgå dine firmadata, og sørg for, at data forbliver sikre ved at kontrollere, hvordan de pågældende brugere anvender dem i Office-apps og andre mobilapps. Håndhæv politikker baseret på betingelser, du angiver, såsom bruger, placering, enhedstilstand, appfølsomhed og risici i realtid. Reducer risikoen proaktivt i dit miljø med kunstig intelligens og maskinel indlæring fra flere milliarder signaler modtaget i skyen.

Teknologier: Betinget adgang, Integration af Microsoft Defender ATP, Forsvar mod mobiltrusler.

Banebrydende beskyttelse af oplysninger i Office 365
Levér den Office-oplevelse, dine medarbejdere forventer, uden at gå på kompromis med brugerproduktiviteten. Opret et samarbejdsorienteret miljø med niveauopdelt datastyring i Office-mobilapps, og håndhæv politikker for betinget adgang i Exchange, SharePoint og Teams. Hold arbejdsrelaterede og personlige oplysninger adskilt i apps med flere identiteter ved at anvende politikker om datasikkerhed, der er baseret på erhvervsmæssige brugeridentiteter. Hold dig nemt ajourført ved at strømline installation og opdateringer af Microsoft 365 Apps og Windows 10.

Teknologier: Administration af mobilapps, Intune-beskyttede apps, Outlook til iOS og Android, M365 Apps 

Jeg ved godt at dette er en masse “tung” information, men det beskriver rigtig godt det som Intune er og kan. Hvis mit indlæg har givet anledning til spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig 🙂

 

Dette indlæg er skrevet af Martin Kumini som du altid kan kontakte på mck@oo.dk eller 70211813 hvis du har spørgsmål til indlægget.

Martin Kumini

 

SENESTE INDLÆG

Andre gode indlæg ...

Beskyt dig selv mod phishing

Beskyt dig selv mod phishing Phishing (engelsk, udtales “fishing”) er et angreb, som forsøger at stjæle dine penge eller din identitet ved at få

Hvorfor er der forskel i prisen?

Hvad får omkostningerne til at stige ved en installation af Microsoft 365 Business Premium? Har du nogensinde spekuleret på hvorfor omkostningerne til installationen af