Wifi

Cisco’s Meraki wifi serie leverer sikker og hurtig trådløst netværk til dit kontor eller hjemmearbejdsplads. Vi skal nok hjælpe med opsætning og konfiguration.
wifi-white

Meraki MR20

Denne model er til hjemmet eller det mindre kontor.

Meraki MR33

Denne model er til det større kontor med større rækkevidde.

Licens, cloud styring

Licens til opdateringer og support fra Meraki.

Pris: 125,00 kr./md. + moms

Pris: 250,00 kr./md. + moms

Pris: 799,00 kr. + moms/1 år pr. box

OneOffice anbefaler

Mange virksomheder bruger unødig meget tid på ustabilt wifi og komplekse løsninger der ikke er til at administrere og ændre på. Og det er derfor vi anbefaler Cisco’s Meraki serie.

Meraki er et access point, som er cloud-administreret og leveres med 2×2 MU-MIMO 802.11ac Wave 2.
Med den nemme administration, hvor man hverken går på kompromis med performance eller sikkerhed, er installationen legende let.

En dedikeret radio giver dig information om WIDS/WIPS i realtid med automatiseret RF-optimering. Der er desuden en fjerde radio, som giver dig Bluetooth Low Energy (BLE) scanner og Beacon-funktionalitet.

De 2 modeller dækker de fleste behov, men hvis der skal bruges f.eks. udendørs anternner, større rækkevidde eller funktionalitet, kan vi selvfølgelig finde en løsning på dette indefor Meraki’ produktserie.

Priserne er ved en aftale på min. 12 måneder.

Tag kontakt til os for at få en snak om jeres behov – så får du den rigtige løsning første gang. Skriv i kontakt formularen nedenfor eller sende en mail til salg@oo.dk.

Husk du også kan tegne en administrations support aftale på din wifi løsning til 25 kr. + moms pr. enhed om måneden. Så skal vi nok foretage de ændringer du ønsker.

Fri opdatering

Din licens giver mulighed for altid at være opdateret på dit trådløse netværk. Og i tilfælde af fejl, står vi parat til at hjælpe.

Klar og færdig

Vi kan sørge for at dit nye trådløse netværk er klar og parat til brug til en fast pris.

Priser fra 1500,00 kr. + moms.

Fri kritisk support

Hvis uheldet er ude, kan du få kritisk support, bytte enhed eller låne enhed hvis en enhed fejler.

Ofte stillede spørgsmål om Wi-fi

Kan Meraki Wifi både sikre mit netværk og give adgang til gæster samtidig?

Ja. Meraki kan lave flere netværk på én gang og sikre at trafikken er adskilt. Eksempelvis kan gæster få adgang til internet og være blokeret for adgang til det interne netværk.

Hvor mange enheder skal jeg bruge?

Det er det sværeste spørgsmål i forbindelse med trådløs teknologi. Placeringen af accesspoints, antallet af klienter, indendørs/udendørs, interferens fra andre kilder, afstand og bygningens beskaffenhed påvirker allesammen det endelige resultat. Vi starter med at anbefale antal og placering ud fra vores erfaring og så kan man supplere op med ekstra accesspoints til at dække eventuelle radiodøde områder.

Skal I ud og besøge os hver gang der skal laves ændringer?

Som regel ikke. Hvis det er ændringer omkring navn på netværk, ny kode eller lignende, så konfigurerer vi det hele i skyen for jer og så ændres det på få minutter. Hvis det er opsætning af ekstra accesspoints, så fremsender vi dem blot og så kan I selv eller en håndværker sagtens sætte det op.

Skal der trækkes strøm til enhederne?

Meraki forsynes via PoE+. Det betyder at hvis man har eller køber den rigtige switch, så kan switchen sende strøm via netværkskablerne til accesspoints. Dermed behøver man ikke få trukket strøm til hvert punkt. Hvis man kun har brug for 1-2 accesspoints på et lille kontor og der ikke er en PoE+-switch til rådighed, kan man tilkøbe strømforsyninger som kan forsyne ét accesspoint hver via netværkskablerne.

Understøtter Meraki WPS (Wifi Protected Setup)?

Nej. Det er ikke understøttet, så hvis man har enheder som kun kan tilkobles på denne måde, så kan de ikke bruges sammen med Meraki.

Hvor mange trådløse enheder kan jeg bruge på ét accesspoint?

Dette afhænger af mange faktorer. Wifi signalet breder sig ud i alle retninger og alle enheder på det samme netværk kan benytte det samtidig. Hvis enhederne bruger en masse båndbredde, så falder hastigheden til netværket for alle. Radiostøj fra microovne, fjernsyn, mobiltelefoner, elmotorer og andre accesspoints nedsætter også hastigheden. Det vil derfor bero på en individuel vurdering af miljøet hvor wifi skal installeres.

Hvor længe virker min licens?

Licensen er tegnet for 3 år og i de 3 år ejer du licensen og tilhørende access point. Det er ikke muligt at opsige et access point med tilhørende licens når du først har aktiveret det. Men i alle 3 år har du adgang til opdateringer og nye funktioner som Meraki sender på gaden.

Er prisen på licensen en årlig pris eller for alle 3 år?

Prisen på licensen er for alle 3 år. Og licensen bliver bundet op med det eller de access points du har lejet.

Er det ikke en meget dyr løsning?

Alt er relativt. Vi har brugt meget tid på at teste wifi løsninger og vi har set rigtig mange løsninger som er billige og siger de kan det hele – men konstaterer bare at de lover alt for meget og wifi løsningen falder ud og dækker ikke ordentligt. Det tror jeg mange af os kender til fra hverdagen og det skaber en masse irritation.

Men med Meraki løsningen fra Cisco har vi endelig fundet en løsning der bare virker og som har super dækning, er skalerbar og styret i skyen. Så vi har valgt at gøre løsningen til en leje-løsning da det ellers vil være en for dyr løsning up-front.

Igen viser det sig at man får hvad man betaler for – og for at spare irritation og manglende dækning, så anbefaler vi Meraki.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag