Wifi

Cisco’s Meraki wifi serie leverer sikker og hurtig trådløst netværk til dit kontor eller hjemmearbejdsplads. Vi skal nok hjælpe med opsætning og konfiguration.
wifi-white

Meraki MR20

Denne model er til hjemmet eller det mindre kontor.

Meraki MR33

Denne model er til det større kontor med større rækkevidde.

Licens, cloud styring

Licens til opdateringer og support fra Meraki.

Pris: 125,00 kr./md. + moms

Pris: 250,00 kr./md. + moms

Pris: 1299,00 kr. + moms/3 år.

OneOffice anbefaler

Mange virksomheder bruger unødig meget tid på ustabilt wifi og komplekse løsninger der ikke er til at administrere og ændre på. Og det er derfor vi anbefaler Cisco’s Meraki serie.

Meraki er et access point, som er cloud-administreret og leveres med 2×2 MU-MIMO 802.11ac Wave 2.
Med den nemme administration, hvor man hverken går på kompromis med performance eller sikkerhed, er installationen legende let.

En dedikeret radio giver dig information om WIDS/WIPS i realtid med automatiseret RF-optimering. Der er desuden en fjerde radio, som giver dig Bluetooth Low Energy (BLE) scanner og Beacon-funktionalitet.

De 2 modeller dækker de fleste behov, men hvis der skal bruges f.eks. udendørs anternner, større rækkevidde eller funktionalitet, kan vi selvfølgelig finde en løsning på dette indefor Meraki’ produktserie.

Priserne er ved en aftale på min. 12 måneder.

Tag kontakt til os for at få en snak om jeres behov – så får du den rigtige løsning første gang. Skriv i kontakt formularen nedenfor eller sende en mail til salg@oo.dk.

Husk du også kan tegne en administrations support aftale på din wifi løsning til 25 kr. + moms pr. enhed om måneden. Så skal vi nok foretage de ændringer du ønsker.

Fri opdatering

Din licens giver mulighed for altid at være opdateret på dit trådløse netværk. Og i tilfælde af fejl, står vi parat til at hjælpe.

Klar og færdig

Vi kan sørge for at dit nye trådløse netværk er klar og parat til brug til en fast pris.

Priser fra 1500,00 kr. + moms.

Fri kritisk support

Hvis uheldet er ude, kan du få kritisk support, bytte enhed eller låne enhed hvis en enhed fejler.

Kontakt os og få en snak om hjælpepakken

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag