Firewall

En firewall fra Cisco Meraki beskytter dig fra trusler du slet ikke vidste var en trussel.

Giver din virksomhed en avanceret beskyttelse til priser fra 250 kr. + moms pr. måned.

firewall-white

Meraki MX67

Start med denne her for at øge sikkerheden og trygheden for små og mindre virksomheder. Denne startpakke fra Meraki er den enkelste måde at sikre dit eksisterende udstyr mod trusler fra internettet.

Meraki MX67W

Her får du det samme som i MX64 starter pakken, men ud over kommer der et godt trådløst netværk med.

Meraki MX68CW

Denne model har fail-over til LTE (mobilt bredbånd) og øger kapaciteten til 10 GBe interne netværksporte som kan konfigureres. Og der er trådløst netværk.

Meraki MX64
Meraki MX64W
Meraki MX65W

Pris: 250,00 kr./md

Pris: 280,00 kr./md

Pris: 399,00 kr./md

Cisco Meraki firewalls

Tit og ofte glemmer man at firewall’ens opgaver ikke kun at at sikre netværket, men også at give dig en optimal og hurtig opkobling ud mod internettet. Udnyt din internetforbindelse med en firewall der er tilpasset dine behov. Meraki’s firewall serie giver dig både maksimal beskyttelse men også maksimal hastighed for pengene. Du får også en firewall med mange smarte funktionaliteter og tjenester der kan udvides løbende.

Licenser

Til firewall’en skal der indkøbes en 3 årig licens, hvor der er 2 forskellige typer licens. Der er Enterprise License og Advanced Security License. De koster henholdsvis 150,00 kr./md/3år + moms og 250,00 kr./md/3år + moms. Tag en snak med os om hvad dit behov er, så du har den rigtige licens der passer til din virksomhed.

Gratis opdatering

OneOffice skal nok sørge for at opdatere din firewall. Vi sørger for at din firewall er opdateret og sikker i hele aftaleperioden (priserne på siden er ved 3 årig aftale)

Klar og parat til brug

Du får en firewall der er klar og parat på det interne netværk og ud mod internettet.

Pris: 1500,00 kr. + moms

Fri kritisk support

Hvis uheldet er ude, kan du få kritisk support, bytte enhed eller låne enhed hvis en enhed fejler.

Du får drift og opdateringer fra skyen inkluderet i prisen

I Firewall’en fra Cisco Meraki er al drift og alle opdateringern med i prisen fra os. Fra portalen i skyen kan du enkelt og hurtigt få hjælp til at ændre konfigurationen, oprette en ny VPN bruger, eller opdatere firewall’en. Prisen inkluderer og en varslingstjeneste som vil informere dig om der er noget galt med firewall’en eller netværksportene.

Ofte stillede spørgsmål om firewall’s

Hvorfor skal jeg bruge en firewall når jeg har den fra min internet udbyder ?

Tit og ofte er den medfølgende router nok, men vi anbefaler at fokus er på sikkerhed og beskyttelse af dine systemer, data og medarbejdere. Og der får du langt højere sikkerhed ved at købe en Meraki firewall.

Hvilken Meraki skal jeg vælge?

Vi hjælper gerne med at vejlede. Blandt de 3 vi præsenterer her på siden, er valget ret enkelt. Den lille er en firewall som via aftalen altid er opdateret. Den lidt større tilføjer et Wifi netværk som kan dække et mindre kontor med relativt få medarbejdere. Den største har udover Wifi også plads til et 4G sim-kort. Det kan sikre meget høj oppetid og mindske sårbarheden ved at et kabel bliver gravet over.

Jeg vil gerne udvide mit Wifi til at dække et større område. Kan man udvide det trådløse i routerne med flere Meraki accesspoints?

Nej, det indbyggede wifi kan ikke udvides. Hvis man skal dække et større område med Wifi, købes Meraki accesspoints til at dække hele området og det indbyggede wifi i firewallen slås fra. Dette er gjort designmæssigt for at en opdatering af enten firewall eller accesspoints ikke ødelægger netværket mellem firewall og accesspoints. Hvis man ikke skal bruge 4G simkortet, vil vi i dette tilfælde anbefale den mindste model.

Hvorfor koster det penge hver måned?

Prisen er sammensat således så man ikke skal betale et stort beløb med det samme og man ikke behøver finansiere hele netværket på én gang. Det månedlige beløb dækker også opdateringer til software, sikkerhedsrettelser og vedligehold.

Kan Meraki firewall dække alle behov?

Nej. Det er der ikke noget produkt der kan. Meraki MX68CW kan dog i én boks give dig failover mod internet, 10 fysiske ethernetporte hvoraf 2 har PoE+ strøm til eksterne enheder, indbygget Wifi, mulighed for VLAN opdeling, Layer7 firewall, port-forwarding og VPN.

Hvad er det som jeg skal bruge af "ekstra sikkerhed" ?

Med løsninger fra Meraki får du en løsning der er 100% centraliseret via Meraki’ sky baserede styre system. Du får større sikkerhed, bedre netværksfunktioner og omfattende applikationskontrol, alt sammen indbygget i én boks.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag