Firewall

En firewall fra Cisco Meraki beskytter dig fra trusler du slet ikke vidste var en trussel.

Giver din virksomhed en avanceret beskyttelse til priser fra 250 kr. + moms pr. måned.

firewall-white

Meraki MX67

Start med denne her for at øge sikkerheden og trygheden for små og mindre virksomheder. Denne startpakke fra Meraki er den enkelste måde at sikre dit eksisterende udstyr mod trusler fra internettet.

Meraki MX67W

Her får du det samme som i MX64 starter pakken, men ud over kommer der et godt trådløst netværk med.

Meraki MX68CW

Denne model har fail-over til LTE (mobilt bredbånd) og øger kapaciteten til 10 GBe interne netværksporte som kan konfigureres. Og der er trådløst netværk.

Meraki MX64
Meraki MX64W
Meraki MX65W

Pris: 250,00 kr./md

Pris: 280,00 kr./md

Pris: 399,00 kr./md

Cisco Meraki firewalls

Tit og ofte glemmer man at firewall’ens opgaver ikke kun at at sikre netværket, men også at give dig en optimal og hurtig opkobling ud mod internettet. Udnyt din internetforbindelse med en firewall der er tilpasset dine behov. Meraki’s firewall serie giver dig både maksimal beskyttelse men også maksimal hastighed for pengene. Du får også en firewall med mange smarte funktionaliteter og tjenester der kan udvides løbende.

Gratis opdatering

OneOffice skal nok sørge for at opdatere din firewall. Vi sørger for at din firewall er opdateret og sikker i hele aftaleperioden (priserne på siden er ved 3 årig aftale)

Klar og parat til brug

Du får en firewall der er klar og parat på det interne netværk og ud mod internettet.

Pris: 1500,00 kr. + moms

Fri kritisk support

Hvis uheldet er ude, kan du få kritisk support, bytte enhed eller låne enhed hvis en enhed fejler.

Du får drift og opdateringer fra skyen inkluderet i prisen

I Firewall’en fra Cisco Meraki er al drift og alle opdateringern med i prisen fra os. Fra portalen i skyen kan du enkelt og hurtigt få hjælp til at ændre konfigurationen, oprette en ny VPN bruger, eller opdatere firewall’en. Prisen inkluderer og en varslingstjeneste som vil informere dig om der er noget galt med firewall’en eller netværksportene.

Kontakt os og få en snak om hjælpepakken

Ofte stillede spørgsmål om firewall’s

Hvorfor skal jeg bruge en firewall når jeg har den fra min internet udbyder ?

Tit og ofte er den medfølgende router nok, men vi anbefaler at fokus er på sikkerhed og beskyttelse af dine systemer, data og medarbejdere. Og der får du langt højere sikkerhed ved at købe en Meraki firewall.

Hvad er det som jeg skal bruge af "ekstra sikkerhed" ?

Med løsninger fra Meraki får du en løsning der er 100% centraliseret via Meraki’ sky baserede styre system. Du får større sikkerhed, bedre netværksfunktioner og omfattende applikationskontrol, alt sammen indbygget i én boks.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag