Data migrering

Flyt alle dine filer og data over i SharePoint og OneDrive for business
Flytning af filer

Virksomhedens data

Som en del af din Office 365 løsning, følger der store mængder af fil lager med i prisen. F.eks. får alle brugere med en Microsoft 365 Business Premium licens 1TB plads til personlige filer, og data (OneDrive), samt 1TB plads i jeres fælles SharePoint. Så derfor er det overflødigt, at bruge tid og penge på egne NAS drev eller fil servere – vi kan flytte alle filer og data fra eksisterende miljø og ud i Office 365.

Med denne hjælpepakke kan vi flytte filer fra følgende løsninger:

  • Box
  • DROPBOX
  • EGNYTE
  • G Suite
  • Netværks drev
  • FTP / SFTP
  • Google Drive
  • SharePoint
  • OneDrive

og mange flere….

Så for at du kan være helt sikker på at alt bliver flyttet og verificeret, bistår vi med vores værktøjer til at sørge for flytningen af filerne og data.

Prisen er 3500,00 kr. + moms

Ofte stillede spørgsmål om data migrering

Kan jeg ikke bare selv copy/paste mine filer ?

Jo, det kan du godt. Men vi anbefaler dog hvis der er større mængder data så er det en tidskrævende process at sørge for at filerne bliver flyttet over uden fejl. Og når du “bare” kopierer dine data, så bliver tidsstemplet på mapperne og filerne resat til det tidspunkt hvor du selv kopierer eller flytter filerne.

Kan i flytte alle fil typer ?

Ja, det kan og gør vi. Alle de fil typer som du kan have på én af de mange platforme vi understøtter at flytte data fra, kan vi flytte. Vi sørger også for en rapport af de data vi flytter og skulle der være en eller flere filer der har fejlet, så kan vi se det med det samme.

Kan man arbejde med filerne mens i flytter data ?

Nej, du kan ikke bruge filerne mens de bliver flyttet fra den gamle platform og over til din nye løsning. Hvis du arbejder med filerne mens vi flytter dem, risikerer du at du arbejder i en fil som er kopieret over og derfor får du ikke ændringer med. Men så snart filerne er flyttet over kan du begynde at arbejde i dem.

Hvordan planlægger i flytningen af data ?

Vi aftaler med dig og din virksomhed en dato for hvornår data skal være tilgængelige for dig og dine brugere på den nye platform. Det vi så gør er at vi starter med at flytte alle data over en uge før data skal være klar. Alt efter hvor mange data det drejer sig om, så tager det alt mellem 1-10 timer for at køre den første synkronisering. Så kan man køre løbende opdateringer op til det aftalte tidspunkt og aftenen før køres den endelig synkronisering og data er up-to-date.

Er prisen den samme ligemeget antal GB data ?

Nej. Prisen for denne hjælpepakke har en øvre grænse på 1TB (1000GB) data. Dette er som udgangspunkt max. for Office 365 SharePoint og OneDrive “drev”. Hvis du har mere end 1TB de skal flyttes, så tag fat i os og så finder vi en løsning og en pris på det.

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag