Bør I skifte licens?

Del indlæg

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest

Bør I skifte jeres Microsoft 365 Business Standard licenser ud med Microsoft 365 Business Premium licenser?

Alle virksomheder kan rammes af sikkerhedsbrud ifølge Erhvervsstyrelsens 2020 analyse, Digital Sikkerhed i Danske SMV’er. Tilsvarende vurderer Center for Cybersikkerhed, at truslen fra cyberkriminalitet er ’meget høj’ i Danmark, og at truslen er rettet mod alle.

Betyder det, at din virksomhed med garanti vil blive ramt af et sikkerhedsbrud? Nej det gør det ikke. Men det betyder, at I ikke kun skal have adgang til de mange digitale muligheder, men også at der bliver sørget for at jeres digitale sikkerhed er i orden.

Digital sikkerhed kan opnås på mange måder, men hvis I allerede benytter Microsoft 365 Business Standard i dag, er en opgradering til Microsoft 365 Business Premium den hurtigste og mest effektive vej til en sikker digital arbejdsplads.

Værdien af Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium er alt det I kender fra Microsoft 365 Business Standard plus avanceret sikkerhed og Enheds Håndtering, der hjælper jer med at beskytte jeres virksomhedsdata på tværs af personlige og virksomhedsejede enheder.

Med Microsoft 365 Business Premium, bliver det nemt og overskueligt for jeres virksomhed at etablere en moderne og sikker digital arbejdsplads:

En opgradering til Microsoft 365 Business Premium skal I selvfølgelig gøre for jeres egen skyld og ikke fordi jeg peger på dette produkt som en god løsning.

Ønsker I at blive klogere på mine bevæggrunde bag anbefalingen, er der en række initiativer, I kan tage:

  1. Læs Erhvervsstyrelsens analyse, Digital Sikkerhed i Danske SMV’er
  2. Test jeres virksomheds IT-sikkerhedsniveau og få konkrete anbefalinger
  3. Se en kort video “Hvad er Microsoft 365 Business Premium
  4. Lær mere om Microsoft 365 Business Premium på vores webside og læs vores FAQ
  5. Book et kaffemøde med mig (online eller fysisk) 🙂

Hvis du kunne tænke dig at høre om hvordan vi gør det hos OneOffice, så tag fat i mig på mck@oo.dk eller ring på 70211813.

 

Dette indlæg er skrevet af Martin Kumini som du altid kan kontakte på mck@oo.dk eller 70211813 hvis du har spørgsmål til indlægget.

Martin Kumini

SENESTE INDLÆG

Andre gode indlæg ...

Beskyt dig selv mod phishing

Beskyt dig selv mod phishing Phishing (engelsk, udtales “fishing”) er et angreb, som forsøger at stjæle dine penge eller din identitet ved at få

Hvorfor er der forskel i prisen?

Hvad får omkostningerne til at stige ved en installation af Microsoft 365 Business Premium? Har du nogensinde spekuleret på hvorfor omkostningerne til installationen af

Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager) ?

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge