Backup af dine data

Du har brug for at sikre dine data i Office 365 med en automatiseret backup løsning
backup-white

Backup O365 total

Denne løsning indeholder backup af alle Office 365 data du har. Dette være for e-mail, OneDrive og SharePoint. Der er ubegrænset lager som kan opbevares til evig tid 🙂

Pris: 35,50 kr./md + moms

Hvorfor skal du tage backup ?

Office 365 e-mail

I din Office 365 postkasse er der ikke en “rigtig” backup funktion – kun at man kan gen-skabe e-mail på simpleste vis. Der findes ikke en dedikeret backup/gendannelses løsning som du kan bruge til at genskabe mails der er over 2 måneder gammel eller har slettet en fil vedhæftet i en mail.

SharePoint og OneDrive

Der findes kun en begrænset tidsperiode hvor du kan gendanne slettede filer i SharePoint og OneDrive. Med kontinuerlig backup af dine filer, betyder det at du kan gå tilbage i tiden og genetablere filer som er slettet eller blevet ændret ved et uheld.

Fast pris

Vi skal nok sørge for at din backup pakke bliver gjort klar til din Microsoft 365 pakke for 500 kr. + moms

Ingen binding

Der er ingen binding på din backup pakke og du kan opsige den når du vil.

Fri kritisk support

Hvis du oplever problemer med din backup pakke, kan du altid få hjælp fra os.

Backup pakken indeholder

Office 365 total

Med total pakken får du taget backup af alle dine data og informationer i Office 365. Det gælder mail, OneDrive, SharePoint dokumenter, grupper og Teams (I grupper tages der endda backup af planer og chat)

Pakken indeholder ubegrænset data backup. Så om du har 100GB data eller 500GB data så koster det ikke mere.

Dine data bliver som udgangspunkt gemt i 1 år som standard. Men hvis du ønsker det kan du udvide det til 5 år mod en merebetaling på 10%/md, eller du kan udvide det til 10 år mod en merebetaling på 15%. Hvis det ønskes at have data liggende i ubegrænset tid, så kan du kontakt os for et tilbud.

Herunder er nogle fremhævede punkter til information om backup pakken:

  • Let at bruge
  • Oversigt over dine data ét sted
  • Søg og sorter dine data
  • Du kan se handlingen før du sætter den i gang
  • Gendannelses funktioner: overskriv, opret kopi, direkte download, til folder, skip kopier, in-place
  • Gendan helt ned til enkelte filer
  • 3-6 backups om dagen
  • Kryptering af alle data overførsler

Tag fat i os i kontakt formularen eller på chatten så vi kan svare på dine spørgsmål og du kan få sikret dine data og informationer.

 

NOTE: Keepit skal have en licens til din Microsoft sky for at kunne tage backup af alle data. Denne Microsoft licens skal være ét styk Microsoft 365 Business Basic som koster 31,50 kr. pr. måned. Lige meget hvor mange brugere eller hvor meget data der skal tages backup af, skal der kun bruge ét styk Microsoft 365 Business Basic licens. Licensen vil være dedikeret til Keepit.

Ofte stillede spørgsmål om backup

Bliver der ikke allerede taget backup af mine data i Office 365 ?

Nej, der bliver ikke taget backup af Office 365. Som udgangspunkt bliver dine mails og filer “gemt” i op til 92 dage. Når du sletter en mail eller fil, bliver den lagt i en virtuel skraldespand og kan hentes frem i 92 dage. Når de 92 dage er gået, så er det ikke muligt at hente mailen eller filen tilbage. Så er den helt slettet.

Tager i backup af alle filer ?

Ja, alle filer kommer med i backup’en. De eneste filer der ikke kan tages backup af er hvis du har en program (f.eks. Indesign) der låser filerne mens du arbejder med dem. Men når du så er færdig med filen, så kører backup’en igen og så kommer filen med i backup’en.

Hvor tit kører backup'en ?

Backup’en kører hele tiden, men alt efter hvor mange data du har, så får den kørt omkring 6 gange i døgnet.

Hvor mange versioner kan jeg have i backup'en ?

Du kan have lige så mange backup’s liggende som der kan tages på 1 (et) år. Hvis du nu har 500GB data så fylder den første backup 500GB men efterfølgende fylder backup’en kun de ændringer der er foretaget – og ændringerne gemmes som versioner. Hvis du har behov for at data skal gemmes i mere end 12 måneder (1 år), så kontakt os og så finder vi en løsning og en pris på det.

Hvor længe skal jeg vente for at få slettet data tilbage ?

Når du har sat en gendannelse af en eller flere filer i gang, tilføjes dit job en gendannelses cyklus på 15 minutter. Så max. tid der kan gå før din gendannelse starter er 15 minutter. Derefter er det op til hvor mange data du skal have lagt tilbage der kan variere i tiden. Du vil blive opdateret i din mail på hvor langt den er i processen.

Kan i hjælpe mig hvis noget går galt ?

Ja, hvis der er noget som går galt omkring backup eller gendannelse, kan du altid få hjælp fra os.

Skal jeg selv vide en masse om backup og systemerne bagved ?

Nej. Vi skal nok gøre det hele klar for dig, men du er altid velkommen til at spørge til løsningen 🙂

Kontakt

OneOffice logo
Kontakt forside
Kontakt OneOffice i dag