7 funktioner i Microsoft Teams du ikke må gå glip af!

Del indlæg

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på pinterest

Masser af seje funktioner

Microsoft Teams kan bruges til mange ting! I dette blogindlæg viser jeg dig nogle seje funktioner, som du måske ikke kender – men som du skal kende. Så hvad er der kommet at nyheder i Microsoft Teams? Læs videre og find ud af nogle af de hotteste nyheder fra Microsoft Teams. 

 


Nyhed nummer 1: t prioritet  din chatbesked 

Hvis du har en vigtig besked og du vil modtagerens opmærksomhed, så kan du markere din besked med “Vigtig“. Det betyder, at din besked får et rødt udråbstegn både i meddelelsen og i aktivitetsfeedet. 

Hvis der er noget, der er meget presserende for at blive formidlet, kan du markere din besked med “Haster“. Derefter får modtageren en metandienoni meddelelse hvert andet minut i 20 minutter, eller indtil meddelelsen er læst. 

Vælg den ønskede prioritet 

 

En VIGTIG! besked! 

En HASTER! besked! 

Når du sender en HASTER! Besked, vil modtageren se en advarsel i nederste venstre hjørne af skærmen hvert 2. minut, indtil du åbner beskeden 

  

Nyhed nummer 2: Zoom ind på videokonferencer 

Det er ikke altid let at se hvad der vises på skærmen når du er i en videokonference. Hvis du har brug for et bedre overblik, kan du zoome ind på præsentationer og videoer under et møde ved at trykke på CTRL + for at zoome ind og CTRL – for at zoome ud. Eller du kan holde CTRL nede og rulle med hjulet på musen. 

  

Nyhed nummer 3: Har du noget spændende, du vil dele med dit team 

Vidste du, at der er en funktion kaldet “Meddelelse“. Skriv en besked i en kanal, der skiller sig ud ved hjælp af muligheder for en farverig overskrift, eller en overskrift med en flot baggrund.

Alt du skal gøre er at gå til den kanal du vil oprette meddelelsen på, og tryk Ny samtale.

Tryk på Formatér

Vælg Meddelelse

Skriv din ønskede meddelelse og tryk Send for at den kommer på din kanal.

Til sidst skal du trykke på Send knappen, når du er klar. 

  

Nyhed nummer 4: Fjern og tilføj personer fra en gruppechat 

Det kan være praktisk at kunne fjerne deltagere fra en gruppechat. I Microsoft Teams er det muligt at have op til 100 personer i ét møde på en gang, inklusiv dig selv. Dog er det ikke mange møder eller chats man holder, hvor der er så mange med. Har du en chat med mange deltagere, kan det være at du skal sende en besked til 5 af deltagerne (resten der var med på mødet, er ikke relevante for den besked). Derfor er det nogle gange praktisk at kunne fjerne deltagere fra en gruppechat.

Tryk på deltagerlisten oppe i højre hjørne

Tryk Fjern ud for den eller de deltagere der ikke skal være med i gruppechatten mere

Så kan du sende besked til relevante deltagere når du har fjernet dem der ikke er relevante mere.

Du kan også nemt tilføje flere deltagere til en eksisterende gruppechat

Du kan også nemt tilføje nye deltagere til en gruppechat ved at trykke på knappen i øverste højre hjørne.

 

Nyhed nummer 5: Alle dine OneDrive filer er tilgængelige på Microsoft Teams 

Vidste du at dit OneDrive område også er tilgængelig i Teams, og at den fungerer på samme måde som i din stifinder eller online? Synkroniser, opret nye mapper og tilføj nye filer direkte fra Teams. På samme måde som i onlineversionen af OneDrive, kan du sortere og filtrere for lettere at finde de filer du leder efter. Alle dine OneDrive filer kan findes i menuen til venstre i Teams. 

Hvis du klikker på fil konet og “Filtrer efter“, kan du begrænse søgningen til en bestemt filtype, såsom Word.

Tryk på Skylager og OneDrive

I oversigts vinduet tryk på papir-ikonet og Filtrer efter.

Vælg den dokument type du vil sortere efter og tryk Anvend.

Listen med dokumenter er nu kun Word dokumenter.

 

  

Nyhed nummer 6. Microsoft Teams er velegnet til alle størrelser af virksomheder 

Er du usikker på om Microsoft Teams passer til din organisation? Fortvivl ikke, for selv om i er 2 ansatte eller 5000, har alle muligheden for at bruge Teams. Som global administrator eller superbruger kan du oprette et team, som alle i din organisation automatisk bliver medlem af.Hvis du er kunde ved os, kan du ringe ind til vores support og så vejleder vi dig til hvordan du skal gøre. 

  

Nyhed nummer 7. Oversigt over hele din Outlook kalender i Teams 

Møder” er blevet erstattet af “Kalender“. Nu får du et komplet overblik over din Outlook kalender, direkte fra Microsoft Teams. Ikke kun en dagsoversigt over dine Teams møder. Vælg om du vil vise din tidsplan for dagen, arbejdsugen eller hele ugen. 

 


Lyder det spændende? 

Er du en af dem der bruger Microsoft Teams i dag og vil vide mere om produktet? 

Eller måske er du en af dem der endnu ikke har brugt Microsoft Teams og ønsker en komplet gennemgang? 

Så kontakt mig allerede i dag. Jeg kommer gerne og tager en snak omkring Teams og viser en demonstration. Og så det kan jo være at du synes så godt om Teams, at vi skal præsentere det for hele din virksomhed og dine kollegaer. Det gør vi også gerne! 

 

Hilsen
Martin Kumini

SENESTE INDLÆG

Andre gode indlæg ...

Beskyt dig selv mod phishing

Beskyt dig selv mod phishing Phishing (engelsk, udtales “fishing”) er et angreb, som forsøger at stjæle dine penge eller din identitet ved at få

Hvorfor er der forskel i prisen?

Hvad får omkostningerne til at stige ved en installation af Microsoft 365 Business Premium? Har du nogensinde spekuleret på hvorfor omkostningerne til installationen af

Hvad er Microsoft Intune (Microsoft Endpoint Manager) ?

Intune er skruet sammen til at gøre administrationen af den moderne arbejdsplads enkel og sørge for at din digital transformation bliver nemmere. Skab det mest produktive Microsoft 365-miljø, som brugere kan bruge